Mantarlı Domatesli Bruschetta

Puan :
Mantarlı Domatesli Bruschetta

Ekmeklerin köşelerini keserek bir tarafına zeytinyağı sürün ve ekmekleri hafifçe kızartın. Tereyağını bir kapta eritip içine sarımsak ve doğradığınız Tat Mantarları atarak 5 dakika pişirin. Sirke ve limon suyu ile kapariyi, suyu buharlaşana kadar karıştırarak pişirin. Karışımı orta boy bir kaba alarak soğutun. Zeytin, Tat Doğranmış Domates ve sarımsağı ekleyin. Ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 10 Dk
  • Kolay
  • 8 dilim tost ekmeği
  • ¼ su bardağı zeytinyağı
  • 300 gr Tat Mantar Konservesi
  • 30 gr tereyağı
  • 3 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 çorba kaşığı balsamic sirke
  • 1 çorba kaşığı limon suyu
  • 1 çorba kaşığı kapari
  • 60 gr dilimlenmiş siyah zeytin
  • 1 kutu Tat Doğranmış Domates
  • 1/3 bardak doğranmış taze fesleğen