Doyuran Çorba

Puan :
Köfte için soğanı rendeleyip suyunu sıkın, derin bir kasede tüm malzemeyi iyice yoğurun.
Harçtan misket büyüklüğünde köfteler hazırlayıp buz dolabında 1 saat dinlendirin.
Çorba için tereyağını derin tencerede eritip soğanı ve kereviz sapını pembeleşinceye kadar kavurun.
Köfteleri ekleyip renkleri dönünceye kadar kızartın, Tat garnitür, Tat kuru fasulye ve Tat doğranmış domatesi ekleyip karıştırın.
Ispanak yaprakları, defne yaprağı, tuz ve karabiberi ekleyin.
4 su bardağı sıcak suyu ve makarnayı ilave edin, makarnalar yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın.
 

Malzemeler

  • Çorbalar
  • 75 Dk
  • Orta
Köftesi için:
  • 300 g dana kıyma
  • 1 adet orta boy kuru soğan
  • 1 adet yumurta
  • Tuz, karabiber
  • 2 çorba kaşığı un

Çorba için:
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 adet küp doğranmış kuru soğan
  • 1 kavanoz Tat Garnitür
  • 1 adet kereviz sapı
  • 1 çay bardağı Tat Doğranmış Domates
  • 1 çay bardağı fiyonk makarna
  • 1 çay bardağı Tat Haşlanmış Fasulye
  • Ispanak
  • 2 adet defne yaprağı
  • 4 su bardağı sıcak su
  • ½ tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Diğer Tarifler