Mantar Güveç

Puan :
Mantar Güveç

Yayvan bir tavada zeytinyağını kızdırıp, içine Tat Mantar ve kıyılmış sarımsakları ilave edip, mantarlar renk alıncaya kadar kavurun. Daha sonra içine; Tat Organik Doğranmış Domates, kırmızı pul biber, kıyılmış dereotu, tuz ve karabiber ilave edip, karıştırdıktan sonra güveç kaplarına eşit miktarda bölün. Üzerine rendelenmiş kaşar peynir serpip, 200 derecede ısıttığınız fırında peynirler kızarana kadar pişirdiğiniz mantar güveçi sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 35 Dk
  • Orta
  • 500 g Tat Mantar
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 kavanoz Tat Organik Doğranmış Domates
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • ½ demet dereotu
  • ½ su bardağı rendelenmiş taze kaşar
  • Tuz
  • Karabiber