Yufkalı Tava Böreği

Puan :
Yufkalı Tava Böreği

Yufkaları dört eşit parçaya bölün. Her parçanın üzerine ilk önce sıvı yağı daha sonra Tat Cevizli Ezme`yi sürün. Daha sonra rendelenmiş taze kaşar Peyniri eşit miktarda dört yufkaya dağıtın. Kekik ve kırmızı pul biberi de serptikten sonra her üçgen yufkayı kalın bir zarf şeklinde sarın. Teflon tavayı kızdırıp az sıvı yağ ile yağladıktan sonra böreğin her iki yüzeyini, iyice kızarana kadar tavada pişirin. Böreğiniz artık sıcak olarak servis edilmeye hazır. 

Malzemeler

  • Makarnalar
  • 15 Dk
  • Kolay
  • 1 adet yufka
  • ½ çorba kaşığı sıvı yağ
  • 4 tatlı kaşığı Tat Cevizli Ezme
  • 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber