Meksika Fasulyesi

Puan :
Meksika Fasulyesi

Derin bir tencerede sıvı yağı kızdırıp, içine piyazlık doğranmış kırmızı kuru soğanı ilave edin. Soğanlar yumuşayıncaya kadar kavurun. Soğanlar yumuşadıktan sonra içine; Tat Meksika Fasulyesi, Tat Mısır, Tat Menemen Harcı, et suyu, kırmızı pul biber, tuz ve karabiber ekleyip bir süre kısık ateşte pişirin. Servis tabağına alıp mısır ile servis edin.

Malzemeler

  • Salatalar
  • 20 Dk
  • Kolay
  • 800 g Tat Meksika Fasulyesi
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • ½ su bardağı Tat Mısır
  • 4 yemek kaşığı Tat Menemen Harcı
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 3 su bardağı et suyu
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber