Ceviz Soslu Kabak

Puan :
Ceviz Soslu Kabak

Yayvan bir tabağa un koyun. Kabakları ince halkalar halinde doğrayıp yayvan bir tabağa koyduğunuz una bulayın ve kızgın yağda iyice kızartın. Kızaran kabakları oval bir servis tabağına dizin. Küçük bir kasede Tat Domates Rendesi, ince kıyılmış dereotu ve iri çekilmiş cevizi karıştırıp kızarmış kabakların üzerine dökün. Ceviz soslu kabakları, ayrı bir kaseye koyduğunuz çiftlik yoğurt ile birlikte servis edin.
 

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 15 Dk
  • Kolay

• 4 adet kabak
• 1 kavanoz Tat Domates Rendesi
• ½ su bardağı iri çekilmiş ceviz
• ½ demet dereotu
• Un
• Sıvı Yağ
• Yoğurt