Tavuklu Nohut

Puan :
Tavuklu Nohut

Derin bir tencerede tereyağını kızdırıp içine kuşbaşı doğranmış tavuk göğüslerini ilave edin ve tavuklar kızara kadar pişirin. Tavuklar kızardıktan sonra içine, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ve Tat Domates Salçası'nı ilave edin. Daha sonra Tat Haşlanmış Nohut, tavuk suyu, kırmızı pul biber, tuz ve karabiberi ekleyip bir süre orta ateşte pişirin. Orta ateşte pişirdiğiniz tavuklu nohutu soğutmadan sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • Et Yemekleri
  • 40 Dk
  • Orta
  • 800 gr. Tat Haşlanmış Nohut 
  • 3 yemek kaşığı Tat Menemen Harcı
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 adet Tavuk Göğsü 
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
  • Karabiber