Fırın Karnabahar

Puan :
Fırın Karnabahar

Karnabaharı çiçeklerine ayırıp, azıcık sirke ilavesi yaptığınız kaynar suda haşlayın ve fırın tepsisine alın. Yayvan bir tencerede zeytinyağını kızdırıp içine kıyılmış sarımsak ve kimyon ilave edip hafifçe kavurun. Daha sonra içine Tat Doğranmış Domates ekleyin ve sosu tepsideki karnabaharların üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş taze kaşar serpip 200 derecede ısıtılmış fırında kaşar peynirler kızarana kadar bekletin. Sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 15 Dk
  • Kolay
  • 1 kavanoz Tat Doğranmış Domates
  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı taze kaşar (rendelenmiş)
  • Tuz