Tat Köy Tatlı Biber Salçası (550gr)

Üretici firma: Tat
Tat Köy Biber Salçası köy salçasının lezzetini sofralarınıza pratik bir şekilde taşır. Biber ve domates salçası uygun ölçülerde karıştırılmıştır. Tatköy ürünleri; ev yapımı kadar lezzetli, ekonomik ve tamamen doğal salça çeşitleri ile yemeklere enfes bir lezzet katar. Tatköy salçası, yoğun kıvamı ve doğal içeriğiyle yemekler ve sabah kahvaltıları için eşsiz lezzet alternatifi oluşturur.
Stok Kodu: 30000289


Ürün özellikleri
Besin Değeri
Enerji (kJ/kcal) 488/115
Yağ (g) 0.9
Doymuş Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 20.4
Şekerler (g) 14.7
Protein (g) 5.3
Tuz (g) 0.9
Lif (g) 0
Boyut
Brüt Ağırlık (KG) 0.858
Net Ağırlık (KG) 0.55
Hacim (dm³) 0.91
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bunları da satın aldı

Tat Domates Salçası (710gr)

Tat Domates Salçası, mevsiminde özenle yetiştirilmiş, en iyileri seçilmiş domateslerden üretilir. Doğal, taze ve katkısız Tat Domates Salçası'nı güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz. Sadece yarım kaşığı bile yemeklere özel bir Tat, renk ve koku katar.

Tat Haşlanmış Kuru fasulye Konservesi 800 g

İster ev hanımı, ister bekâr; ister öğrenci, ister iş insanı…Haşlanmış Ürünler ile 7’den 70’e herkesin mutfaktaki iş yükü yarı yarıya azalıyor. Pratikliğin ve lezzetin aynı sofrada buluştuğu bu “tat”lar ile kusursuz sofralar hazırlamak artık çocuk oyuncağı!

Tat Domates Püresi (200gr)

Yemek yapmayı bir keyfe dönüştüren Tat Domates Ürünleri’nde her mevsim yaz domatesinin lezzetini kolayca bulabilirsiniz. Tat Domates Ürünleri içerisinde saklı olan likopenin sağlık açısından size sağlayacağı faydaları saymakla bitmeyeceği gibi, Tat Domates Ürünleri’nin pratikliğiyle zamandan da tasarruf etmiş olacaksınız.

Tat Ketçap 650 g

Tat Ketçap, ketçap dendiğinde ilk akla gelen Tat'tan enfes bir lezzet! Yemeklerinizi ketçabın tatlı lezzeti ile çeşnilendirmek için tercih edebilirsiniz. Kızarmış patates, sosis, köfte, et, tavuk... Makarnanın, hamburgerin olmazsa olmazı, tost ve sandviçlerin en lezzetli eşlikçisi! Ketçap severlerin vazgeçilmezi Tat ketçap pek çok yemeğin en önemli çeşnilerinden biri.