Tat Yeni Meze Ailesi

05 December 2017

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan Tat, yeni çıkardığı meze çeşitleriyle yılbaşı sofranızda damaklarda iz bırakacak.
 
50 yıldır salça, konserve, domates ürünleri ve soslarıyla sofraları lezzetlendiren Tat, damakları şenlendirecek yepyeni Tat Meze Ailesi’nin üyeleri humus, kurutulmuş domatesli humus, babagannuş ve favayı tüketicileriyle buluşturdu. Usta aşçıların reçetesiyle tamamen doğal malzemelerle, hiçbir katkı içermeden üretilen yeni Tat Meze Ailesi yılbaşı akşamına özel zengin ve lezzetli sofra kurmak isteyenler için pratik bir alternatif olacak.  

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan Tat, yeni çıkardığı meze çeşitleriyle yılbaşı sofranızda damaklarda iz bırakacak.
 
50 yıldır salça, konserve, domates ürünleri ve soslarıyla sofraları lezzetlendiren Tat, damakları şenlendirecek yepyeni Tat Meze Ailesi’nin üyeleri humus, kurutulmuş domatesli humus, babagannuş ve favayı tüketicileriyle buluşturdu. Usta aşçıların reçetesiyle tamamen doğal malzemelerle, hiçbir katkı içermeden üretilen yeni Tat Meze Ailesi yılbaşı akşamına özel zengin ve lezzetli sofra kurmak isteyenler için pratik bir alternatif olacak.  
 
Humus’tan Babagannuş’a Dört Çeşit Tat Meze 

Ortadoğu mutfağının geleneksel lezzeti “humus”, Tat uzmanlığı ve özeniyle sofralarınızda yerini alırken, kurutulmuş domatesli humus ise damaklarda enfes izler bırakıyor. Ege mutfağının favori tadı  “fava” lezzet serüvenine ayrı bir heyecan katıyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yöresel lezzetlerinden babagannuş, közlenmemiş patlıcan, tahin ve sarımsakla sofraların vazgeçilmezi olmaya aday. Yeni Tat Mezeleri ile yılbaşı sofranızı zenginleştirmek çok kolay!