Patlıcanları alacalı soyup, küçük küpler halinde doğrayınız. Kızaran patlıcanları süzgece koyup fazla yağını süzdürünüz. Yayvan bir tencereye 1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu koyup hafifçe ısıtınız.
Bütün sebzeleri küçük küpler şeklinde doğrayıp kızartınız. Bir tencerede zeytinyağını kızdırıp üzerine Tat Doğranmış Domates'i dökünüz.
Fasulyenin suyunu süzüp çukur bir kâseye alınız. Üzerine sirkenin 1/3'ünü ve tuzu ilave ederek 10 dakika bekletip sirkeyi süzünüz.
Tat Haşlanmış Nohut'u kevgirden geçirerek kabuklarını ayıklayınız. Robotta veya elle iyice püre haline gelene kadar eziniz.
Yayvan bir tencerede sızma zeytinyağını kızdırıp içine piyazlık doğradığınız kuru soğanı ekleyiniz ve soğanları kavurunuz.
Sivri biberleri bir miktar yağda 2-3 dakika çeviriniz. 2 çorba kaşığı Tat Salça, su ve zeytinyağı ile bir sos hazırlayınız.
Servis tabağına suyu süzülmüş Tat Garnitür`ü boşaltınız. Tat Kornişon Turşuları küp küp doğrayınız.
Salatalık ve domatesleri küçük küpler şeklinde doğrayınız. Göbek salatayı ve rokayı iri parçalar halinde doğrayıp servis tabağına alınız.