Zeytinyağlı Enginar Yemeği 

Puan :
Zeytinyağını kızdırın ve içine kıyılmış sarımsak, Tat Enginar Kalbi, yarım kavanoz Tat Garnitür ve limon suyunu koyup karıştırın. Daha sonra üzerine Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, kıyılmış dereotu, su, dilediğiniz kadar tuz ve karabiberi ekleyip bir süre pişirin. Servis tabağına alıp taze dereotu yaprakları ile süsledikten sonra ılık olarak servis edin.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 25 Dk
  • Kolay
  • 2 kavanoz Tat Enginar Kalbi
  • 1/2 kavanoz Tat Garnitür 
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 diş sarımsak
  • 1/2 adet limon suyu
  • 1/2 demet dereotu
  • 1/2 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber