Yufkalı Tava Böreği

Puan :
Yufkaları dört eşit parçaya bölün. Her parçanın üzerine ilk önce sıvı yağı daha sonra Tat Cevizli Ezme`yi sürün. Daha sonra rendelenmiş SEK Taze Kaşar Peyniri eşit miktarda dört yufkaya dağıtın. Kekik ve kırmızı pul biberi de serptikten sonra her üçgen yufkayı kalın bir zarf şeklinde sarın. Teflon tavayı kızdırıp az sıvı yağ ile yağladıktan sonra böreğin her iki yüzeyini, iyice kızarana kadar tavada pişirin. Böreğiniz artık sıcak olarak servis edilmeye hazır. 

Malzemeler

  • Makarnalar
  • 15 Dk
  • Kolay
  • 1 adet yufka
  • ½ çorba kaşığı sıvı yağ
  • 4 tatlı kaşığı Tat Cevizli Ezme
  • 1 su bardağı rendelenmiş SEK Taze Kaşar
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber