Sebzeli Pilav

Puan :
Yeni bir lezzet arayan pilav severlerin vazgeçilmezi haline gelecek sebzeli pilav için; Yayvan bir tencerede margarini veya SEK Tereyağı`nı kızdırıp, içine soğuk su ile yıkanmış pirinçleri ilave ederek kavurun. Daha sonra içine; Tat Mısır, Tat Garnitür, Tat Organik Doğranmış Domates, rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, su, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağı kapalı şekilde kısık ateşte pilavı pişirip, demlendirin. Demlenen pilavı servis tabağına alıp sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 30 Dk
  • Orta

• 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
• 2 su bardağı bulgur
• 3 yemek kaşığı margarin / SEK Tereyağı
• 3 yemek kaşığı Tat Pratik Soğanlı Biberli Doğranmış Domates
• 3 diş sarımsak
• 1 tatlı kaşığı kuru nane
• 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
• 3 su bardağı su
• Tuz
• Karabiber