Garnitürlü Patates Çanakları 

Puan :
Haşlanmış patatesleri ezin. İnce kıyılmış maydanoz pul biber, tuz ve karabiberi ekleyip güzelce karıştırın. Küçük parçalar alıp ve elinizle çanak şekli verin.  Süzme yoğurt, sarımsak, Tat Mayonez, Tat Bezelye Garnitür ve tuz ile karışım hazırlayın. Yaptığınız garnitürlü yoğurtlu karışımdan 1-2 yemek kaşığı çanaklara doldurun. Üzerine pul biberli yağ gezdirip dereotu ile servise hazırlayın

Afiyet olsun!

Malzemeler

  • Salatalar
  • 30 Dk
  • Orta
  • 3 adet orta boy patates
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 kavanoz Tat Bezelye Garnitür (https://www.tat.com.tr/urunler/sebze-konservesi/tat-bezelye-garnitur-cam-konserve)
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı Tat Mayonez 
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1/4 çay kaşığı karabiber
  • Pul biber