Domates Soslu Mantı

Puan :
Tencereye tereyağını ve Tat Domates Salçasını koyup kavurun.
Kemik suyunu ve kuru naneyi ekleyin, su kaynamaya başlayınca mantıları ekleyip 7-8 dakika pişirip servis tabağına alın.
Sarımsaklı süzme yoğurt ile servis edin.

Malzemeler

  • Ana Yemekler
  • 90 Dk
  • Zor
Mantı hamuru için:
  • 4 -4,5 su bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz

İç harcı için:
  • Az yağlı dana kıyması
  • ½ kuru soğan rendesi
  • Tuz
  • Karabiber

Domates sos için:
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 su bardağı kemik suyu
  • 1 yemek kaşığı Tat Domates Salçası
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane

Diğer Tarifler