Baharatlı Cevizli Tavuk Kanadı

Puan :
Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz ve tadına doyamayacağınız baharatlı – cevizli tavuk kanadını hazırlamak için; derin bir kasede tavuk kanatlarını ve geri kalan tüm malzemeyi karıştırın. En az 1 saat buzdolabında bekletin. Sosta beklettiğiniz tavuk kanatlarını güveç kaplarına koyup 200 derecede ısıtılmış fırında iyice kızartın. Diğer taraftan da küçük bir kasede Tat Cevizli Ezme, yoğurt ve mayonezi bir çırpıcı yardımıyla karıştırıp sos kasesine alın. Kızarmış tavuk kanatlarını sos ile birlikte servis edin.

Malzemeler

  • Ana Yemekler
  • 20 Dk
  • Orta
  • 1 paket Tavuk Kanadı (ortadan ikiye kesilmiş)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı SEK Yoğurt
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • Tuz
  • Karabiber

Sosu İçin