Arpacık Soğanlı Bezelye

Puan :
Yayvan bir tencereye soyulmuş bütün arpacık soğanları, kıyılmış taze soğanları ve zeytinyağını koyup, arpacık soğanlar renk alıncaya kadar kavurun. Daha sonra içine Tat Bezelye, Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu, su, tuz ve karabiberi ilave edip bir süre pişirin. Yemeği servis tabağına alıp üzerine kıyılmış dereotu serptikten sonra ılık olarak servis edin.

Malzemeler

  • Sebze Yemekleri
  • 15 Dk
  • Kolay
  • 800 gr Tat Bezelye
  • 1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu
  • 20 adet arpacık soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 adet taze soğan
  • 1/2 demet dereotu
  • 1 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber