Tat Domates Rendesi`ni, sarımsağı, soğanı, sirkeyi, zeytinyağını, çekirdekleri çıkarılmış salatalıkları, şekeri ve taze karabiberleri mikserde çırpınız ve Tat Domates Suyu ile karıştırınız.
Tat Domates Suyu’nu ve Tat Doğranmış Domates’i tencereye koyup kaynamaya bırakınız. Birkaç dakika orta ateşte kaynattıktan sonra makarna ve tuzu ilave ediniz.
Tat Domates Rendesi`ni, sarımsağı, soğanı, sirkeyi, zeytinyağını, şekeri ve taze karabiberleri mikserde çırpınız ve Tat Domates Suyu ile karıştırınız.
Tat Haşlanmış Barbunya`yı süzünüz. Lahanaları yıkayıp ince ince doğrayınız. Sıcak suda birkaç dakika bekletip süzülmeye bırakınız.
Tencereye piliç göğüs ve suyu koyup kaynamaya bırakınız. Tavuk eti yumuşayınca kevgir yardımıyla çıkartınız ve lif lif ayırıp tekrar tencereye koyunuz.
Tavuk bulyonu 100 ml suda eritip tencereye piliç gçğüs, krema, karabiber ve tuz ekleyiniz.Kısık ateşte 20 dakika pişiriniz. 1 litre kaynar su ekleyip 5 dakika daha pişiriniz.